Doorgaan naar inhoud
5 Reasons Why the Tenere 700 is the Perfect Adventure Bike

5 redenen waarom de Tenere 700 de perfecte avonturenfiets is

Als je op zoek bent naar een nieuwe avontuurlijke fiets, zou de Tenere 700 zeker op je radar moeten staan. Deze veelzijdige en robuuste machine is ontworpen om elk terrein aan te kunnen, van rotsachtige paden tot open snelwegen. Hier zijn 10 redenen waarom de Tenere 700 de perfecte keuze is voor uw volgende avontuur.

1. Lichtgewicht en wendbaar

Een van de opvallende kenmerken van de Tenere 700 is het lichte en wendbare ontwerp. Met een gewicht van slechts 452 pond is hij gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes en te navigeren door uitdagend terrein. Dit maakt het de perfecte keuze voor offroad-avonturen, waarbij je snel van richting moet kunnen veranderen en op obstakels moet kunnen reageren. Bovendien maakt het slanke profiel hem gemakkelijk te hanteren op de snelweg, zelfs bij hoge snelheden.

2. Krachtige motor met groot koppel.

De Tenere 700 is uitgerust met een krachtige 689 cc paralleltwin-motor die een indrukwekkend koppel en acceleratie levert. Met een maximaal vermogen van 72 pk en een koppel van 50 lb-ft kan deze fiets elk terrein aan. Of u nu over de snelweg rijdt of steile bergpaden beklimt, de Tenere 700 heeft het vermogen dat u nodig hebt om de klus te klaren. Bovendien betekent het zuinige ontwerp dat u verder kunt komen op een enkele tank benzine, waardoor het de perfecte keuze is voor langeafstandsavonturen.

3. Comfortabele zitpositie voor lange ritten.

Een van de opvallende kenmerken van de Tenere 700 is de comfortabele rijpositie, waardoor het de perfecte keuze is voor lange reizen. Dankzij de hoge zithoogte en het verstelbare stuur van de fiets kunnen rijders de perfecte positie vinden voor hun lichaamstype en rijstijl. Bovendien bieden het windscherm en de kuip van de motorfiets een uitstekende bescherming tegen de elementen, waardoor het gemakkelijk is om uren achter elkaar te rijden zonder vermoeid te raken. Of u nu een roadtrip door het land plant of een weekendavontuur in de bergen, de Tenere 700 houdt u comfortabel en houdt de controle.

4. Uitstekende vering voor off-road terrein.

De Tenere 700 is ontworpen om elk terrein aan te kunnen, en het veersysteem maakt daar een groot deel van uit. De fiets heeft een volledig instelbare voor- en achtervering, zodat je de rit naar wens kunt afstellen. Of u nu over rotsachtige paden rijdt of over een onverharde weg rijdt, de vering van de Tenere 700 houdt u stabiel en onder controle. Bovendien zorgt de vering met lange veerweg van de fiets voor voldoende bodemvrijheid, waardoor het gemakkelijk is om over obstakels en ruw terrein te navigeren. Als je op zoek bent naar een fiets die elk avontuur aankan, is het veersysteem van de Tenere 700 een belangrijk kenmerk om te overwegen.

5. Grote brandstoftank voor een grotere actieradius.

Een van de opvallende kenmerken van de Tenere 700 is de grote brandstoftank, die 4,2 liter benzine kan bevatten. Dit betekent dat u verder kunt reizen zonder te hoeven stoppen en bij te tanken, waardoor het de perfecte keuze is voor langeafstandsavonturen. Bovendien is het brandstofverbruik van de fiets indrukwekkend, met naar schatting 59 mijl per gallon. U kunt dus niet alleen verder reizen, maar u kunt het ook doen zonder de bank te verbreken op het gebied van gas. Met de grote brandstoftank van de Tenere 700 kunt u meer ontdekken en hoeft u zich minder zorgen te maken over een lege benzinetank.

Heeft u al een Tenere 700? Bekijk ons ​​assortiment Tenere 700-producten

Vorig artikel Waarom Bash Plates essentieel zijn voor offroad-avonturen

Word lid van onze Bikerz Kingdom-familie!

Word onderdeel van de Bikerz Kingdom-familie. Meld u aan voor onze mailinglijst om als eerste te horen over nieuwe productlanceringen, verkopen, wedstrijden en nog veel meer!